МЕНЮ
Your Cart

Голям Клъч с инициали

Голям Клъч с инициали
Голям Клъч с инициали
Голям Клъч с инициали
НОВИ
Голям Клъч с инициали
Голям Клъч с инициали
Голям Клъч с инициали
Голям Клъч с инициали
34.99лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Модел: P-59

Възможни варианти

Купи

Клъч изработен от полипропилен и естествена кожа с вашите инициали.

- Къса дръжкас карабинка за китката.

-Вътрешен джоб 

- Размери: 19/26см

Произведена в България  .

Онлайн магазин Fentiscollection.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес и всички клиенти на магазина ползват опция преглед и тест при доставка.

Закупените стоки от онлайн магазина се доставят от куриерска фирма на адреса , който е попълнен от купувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазин Fentiscollection.com се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента , като сумата за доставка зависи от теглото и стойноста на наложения платеж.

Куриерските фирми , с който работи Fentiscollection.com разполагат на своят сайт с електронен калкулатор , с които може да бъде пресметната  цената за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24 до 72 часа след извършване и потвърждане на поръчката , с изключение на празничните и почивни дни. Заявки приети след 15:00 ч. се обработват на другият ден.

Разходите по доставката се поемат от клиента.

Цената за доставка се генерира автоматично след избор на офис или адрес за доставка

КЛИЕНТИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FENTISCOLLECTION.COM МОГАТ ДА ЗАПЛАТЯТ ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЗАПЛАЩАНЕ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ И ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА.

СВЪРЗАНИ АКСЕСОАРИ

Клъч изработен от уникално мека еко кожа с вашите инициали или име. Може да добавите вашите инициали или име в полето за коментар при поръчка . Разм..
32.99лв.
Клъч Rainbow с инициали Клъч Rainbow с инициали
НОВИ Out Of Stock
Шарен Клъч с къса дръжка   опция за персонализиране с вашите инициали .- Материал : Полимид и памучен хастар - Дръжка : Полиестерна с кожена..
27.99лв.
Бял клъч с инициали Бял клъч с инициали
НОВИ
Клъч изработен от уникално мека еко кожа с дръжка с опция за добавяне на вашите инициали или име.Може да добавите вашите инициали или име в полето .Ра..
32.99лв.
Клъч Boho Клъч Boho
НОВИ
Клъч изработен от лек материал с дръжка за китката .- Размери: 31/20- Вътрешност: памучен хастар с джоб ..
34.99лв.