МЕНЮ
Your Cart

Чанта Diva в бяло

Чанта Diva в бяло
Чанта Diva в бяло
Чанта Diva в бяло
Hot
Чанта Diva в бяло
Чанта Diva в бяло
Чанта Diva в бяло
Чанта Diva в бяло
47.99лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Модел: P77
Купи

Чанта изработена от високо качествена еко кожа с дълга дръжка

- Размери 26/20/13
- Дълга дръжка с кожена част
- Две отделни джобчета и преграда с цип

   Произведена в България !

Онлайн магазин Fentiscollection.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес и всички клиенти на магазина ползват опция преглед и тест при доставка.

Закупените стоки от онлайн магазина се доставят от куриерска фирма на адреса , който е попълнен от купувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазин Fentiscollection.com се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента , като сумата за доставка зависи от теглото и стойноста на наложения платеж.

Куриерските фирми , с който работи Fentiscollection.com разполагат на своят сайт с електронен калкулатор , с които може да бъде пресметната  цената за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24 до 72 часа след извършване и потвърждане на поръчката , с изключение на празничните и почивни дни. Заявки приети след 15:00 ч. се обработват на другият ден.

Разходите по доставката се поемат от клиента.

Цената за доставка се генерира автоматично след избор на офис или адрес за доставка

КЛИЕНТИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FENTISCOLLECTION.COM МОГАТ ДА ЗАПЛАТЯТ ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЗАПЛАЩАНЕ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ И ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА.

СВЪРЗАНИ АКСЕСОАРИ

Sun cover Sun cover
Hot
Дизайнерският калъф за слънчеви очила се отличава с компактен и лек дизайн, който ви позволява да вземете вашите слънчеви очила със себе си, където и ..
31.99лв.
Чанта Diva Чанта Diva
Hot
Чанта изработена от високо качествена еко кожа с дълга дръжка- Размери 26/20/13- Дълга дръжка с кожена част- Две отделни джобчета и преграда с ци..
50.99лв.
Чанта Diva с аксесоар Чанта Diva с аксесоар
НОВИ
Чанта изработена от високо качествена еко кожа с къса и дълга дръжка  - Размери 26/20/13- Аксесоар  служещ и като втора дръжка.- С..
49.99лв.
Чанта Cotton Чанта Cotton
НОВИ Hot
Чанта изработена от високо качествена еко кожа и текстил с дълга дръжка - Размери 26/20/13- Синджирена дръжка с кожена част- Вътрешна прегра..
48.99лв.