МЕНЮ
Your Cart

Ava Каракул

Ava Каракул
Ava Каракул
Ava Каракул
НОВИ
Ava Каракул
Ava Каракул
Ava Каракул
Ava Каракул
49.99лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Модел: P90
Купи

Дамска чанта изработена от висококачествен каракул и еко кожа с дръжки за през рамо .


- Вътрешност: текстилен хастар с две отделни джобчета
- Размери: 32/12/26

- Дръжки от синджир с кожена част

Произведена в България . 

Онлайн магазин Fentiscollection.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес и всички клиенти на магазина ползват опция преглед и тест при доставка.

Закупените стоки от онлайн магазина се доставят от куриерска фирма на адреса , който е попълнен от купувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазин Fentiscollection.com се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента , като сумата за доставка зависи от теглото и стойноста на наложения платеж.

Куриерските фирми , с който работи Fentiscollection.com разполагат на своят сайт с електронен калкулатор , с които може да бъде пресметната  цената за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24 до 72 часа след извършване и потвърждане на поръчката , с изключение на празничните и почивни дни. Заявки приети след 15:00 ч. се обработват на другият ден.

Разходите по доставката се поемат от клиента.

Цената за доставка се генерира автоматично след избор на офис или адрес за доставка

КЛИЕНТИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FENTISCOLLECTION.COM МОГАТ ДА ЗАПЛАТЯТ ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЗАПЛАЩАНЕ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ И ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА.

СВЪРЗАНИ АКСЕСОАРИ

Чанта Каракул Чанта Каракул
-23 %
Мека чанта изработена от високо качествена еко кожа и каракул с дълга дръжка- Размери 26/20/13- Дълга метална дръжка с кожена част- Две отделни д..
42.99лв. 56.00лв.
Чанта Букле Чанта Букле
НОВИ -23 %
Чанта изработена от високо качествена еко кожа и вълнено букле - Размери 26/20/13- Дълга дръжка с кожена част- Две отделни джобчета и прегра..
42.99лв. 56.00лв.
Чанта шарено букле Чанта шарено букле
НОВИ -18 %
Чанта изработена от високо качествена еко кожа и вълнено букле с дълга дръжка .- Размери 26/20/13- Дълга дръжка с кожена част- Вътрешна преграда ..
44.99лв. 55.00лв.