МЕНЮ
Your Cart

Дръжка galaxy

Дръжка galaxy
Hot
Дръжка galaxy
14.99лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Модел: P07
Купи

Регулираща текстилна дръжка с метални карабини 
Дръжката може да бъде с желан от вас цвят на кожената част,като напишете в коментар към поръчката .

Онлайн магазин Fentiscollection.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес и всички клиенти на магазина ползват опция преглед и тест при доставка.

Закупените стоки от онлайн магазина се доставят от куриерска фирма на адреса , който е попълнен от купувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазин Fentiscollection.com се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента , като сумата за доставка зависи от теглото и стойноста на наложения платеж.

Куриерските фирми , с който работи Fentiscollection.com разполагат на своят сайт с електронен калкулатор , с които може да бъде пресметната  цената за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24 до 72 часа след извършване и потвърждане на поръчката , с изключение на празничните и почивни дни. Заявки приети след 15:00 ч. се обработват на другият ден.

Разходите по доставката се поемат от клиента.

Цената за доставка се генерира автоматично след избор на офис или адрес за доставка

КЛИЕНТИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FENTISCOLLECTION.COM МОГАТ ДА ЗАПЛАТЯТ ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ЗАПЛАЩАНЕ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ И ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА.

СВЪРЗАНИ АКСЕСОАРИ

Дръжка black and beige
Hot
Регулираща дръжка от висококачествен текстил с метални елементи ...
14.99лв.
Дръжка Cotton
Hot
Регулираща памучна дръжка с метални карабини .Дръжката може да бъде с желан от вас цвят на кожената част,като напишете в коментар към поръчката ...
14.99лв.
Дръжка за чанта
Hot
Текстилна регулираща дръжка в три цвята.Дръжката може да бъде с желан от вас цвят на кожената част,като напишете в коментар към поръчката ...
14.99лв.