МЕНЮ
Your Cart

Доставка

Онлайн магазин Fentiscollection.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес и всички клиенти на магазина ползват опция преглед и тест при доставка.

Закупените стоки от онлайн магазина се доставят от куриерска фирма на адреса, който е попълнен от купувача при изпращането на заявката.

Стоките закупени от онлайн магазин Fentiscollection.com се доставят на посочения адрес и транспортните разходи се заплащат от клиента, като сумата за доставка зависи от теглото и стойността на наложения платеж.

Куриерската фирма, с която работи Fentiscollection.com разполага на своя сайт с електронен калкулатор, с който може да бъде пресметната цената за доставка.

Доставката се извършва в срок от 24 до 72 часа след извършване и потвърждаване на поръчката, с изключение на празничните и почивни дни. Заявки приети след 15:00 ч. се обработват на другия ден.

Разходите по доставката се поемат от клиента.

Цената за доставка се генерира автоматично след избор на офис или адрес за доставка.

КЛИЕНТИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН FENTISCOLLECTION.COM МОГАТ ДА ЗАПЛАТЯТ ЗАКУПЕНИТЕ ПРОДУКТИ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ЗАПЛАЩАНЕ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ И ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА.